top of page

Den 1. hjælp

Dennis Padtoft

Jeg hedder Dennis Padtoft, er 40 år gammel og er bosat i Fredensborg med min kone June og vores 2 børn.


Jeg har startet mit eget førstehjælpsfirma Den 1. Hjælp, da jeg mener jeg har en unik måde at formidle førstehjælpen på.

På alle kurser hos Den 1. Hjælp bliver der lagt vægt på at kursisterne er centrum og alle skal høres. Undervisningen bliver formidlet gennem humor og en god blanding af teori samt praktik.


Den_1._hjælp_100_procent.jpg
Den 1. hjælp: About
Afsøgning.jpg

Den 1. Hjælp følger med tiden, fornyer sig, udvikler sig, tilpasser sig målgrupperne således at undervisningen altid er spændende og af høj kvalitet.


Min baggrund for at undervise er, at jeg til daglig er aktiv paramediciner i ambulancetjenesten i Nordsjælland samt København. Jeg har kørt ambulance i 15 år og har sideløbende taget uddannelsen til førstehjælpsinstruktør. Jeg har undervist i førstehjælp siden 2012. 

Ved at vælge Den 1. Hjælp som udbyder af førstehjælpskurser, kan jeg garantere at undervisningen er af højeste kvalitet. Jeg har oplevet langt de fleste situationer som står beskrevet i lærebøgerne, det vil sige at det er afprøvet i virkeligheden og ikke kun læst i en bog. Dette gør undervisningen mere interessant og øvelserne mere virkelighedstro.

Den 1. hjælp: About

Kontakt

Vi oplever desværre problemer med vores mail. I kan kontakte os på dennis_ml@hotmail.com

Den 1. hjælp
Dennis Padtoft
Helsingørsvej 47
3480 Fredensborg

27 26 51 04

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Tak for din indsendelse!

Den 1. hjælp: Contact
Den 1. hjælp: Instagram
bottom of page